Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/28/na-kirovogradschini-zatrimali-domushnika-.htm
новини, 28 липня 2015

На Кіровоградщині затримали "домушника"


26-річний раніше судимий олександрієць проникав до помешкань у приватному секторі та викрадав майно, що мало хоча б якусь цінність. За вчинення низки крадіжок чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.


До Олександрійського міського відділу надійшло повідомлення від 39-річної місцевої жительки про те, що з її господарської будівлі викрадено бензопилу і 2 шліфувальні машини.


- Правоохоронці виїхали за вказаною адресою та неподалік місця злочину з речовими доказами затримали зловмисника у порядку статті 208Кримінальногопроцесуального кодексу України. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який неодноразово потрапляв на лаву підсудних за вчинення майнових злочинів, - повідомив керівник Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак.

У подальшому встановлено причетність злодія до скоєння 5 крадіжок з приватних домоволодінь.Як правило, крадій виносив електроінструменти та вироби з металу. «Здобич» чоловік продавав, а отримані кошти витрачав на власні потреби.


Частину крадених речей правоохоронці вилучили. 

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Працівники міліції продовжують проводити перевірку щодо можливої причетності затриманого до вчинення подібних кримінальних правопорушень на території міста Олександрії.


За матеріалами Олександрійського МВ

УМВС України в Кіровоградській області


2118Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: