Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/23/vnaslidok-svarki-mizh-vidpochivajuchimi-travmovanii-36-richnii-zhitel-novoukrainki.htm
новини, 23 липня 2015

Внаслідок сварки між відпочиваючими травмований 36-річний житель Новоукраїнки


За попередньою інформацією, потерпілий під час спільного відпочинку в компанії знайомих посварився з 25-річною подругою. У результаті жінка, начебто у відповідь на образу, полоснула його ножем. Раніше судимій за крадіжки громадянці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 років. Повідомили в СЗГ УМВС України в Кіровоградській області. 


Повідомлення про пригоду до міліції надійшло з районної лікарні близько першої години ночі. Каретою швидкої допомоги до медзакладу булодоправлено жителя міста Новоукраїнка. Наявні у чоловіка тілесні ушкодження свідчили про те, що він травмувався не сам.


- На місце події негайно виїхали правоохоронці. Як з’ясували оперативники, потерпілий отримав удар в живіт від місцевої жительки. Жінка начебто під час конфлікту вхопила зі столу ножа. На щастя, поранення виявилося не надто складним. Однак громадянка вже пояснює причини свого вчинку слідчим, - розповів т.в.о начальника Новоукраїнського РВ УМВС в області Костянтин Левченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За такі дії законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 років.




1965Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: