Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/23/18-richnogo-kirovogradtsja-zadaviv-potjag.htm
новини, 23 липня 2015

18-річного кіровоградця задавив потяг


Повідомлення про наїзд вантажним потягом на людину надійшло до чергової частини лінійного відділу на ст. Знам’янка УМВС на Одеській залізниці. Повідомляють Новини Кіровоградщини.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила особу потерпілого – 18-річного жителя Кіровограда.

Зі слів машиніста потягу, побачивши людину, яка переходить через колію у невстановленому місці, він застосував екстрене гальмування, але уникнути наїзду не вдалося. Хлопець отримав травми несумісні з життям.


Як з’ясувалося, молодик прямував на роботу до свого батька і, перетинаючи колію, знаходився у навушниках. Можливо, саме це завадило йому почути попереджувальні сигнали потягу.


«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. З’ясовуються всі обставини нещасного випадку. Просимо громадян бути уважними та обережними, знаходячись на залізниці – об’єкті підвищеної небезпеки», - повідомив т.в.о. начальника ЛВ на ст. Знам’янка підполковник міліції Андрій Шленчак.



2387Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: