Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/21/geroi-ato-viktor-karnauh-bude-perepohovanii-na-alei-slavi-u-kirovogradi.htm
новини, 21 липня 2015

Герой АТО Віктор Карнаух буде перепохований на Алеї Слави у Кіровограді


Тіло ще одного кіровоградського героя АТО, прапорщика Віктора Вікторовича Карнауха знайде свій останній прихисток у рідній землі, на малій батьківщині. Повідомляє міська рада.


За результатами ДНК – експертизи у Дніпропетровську він був ідентифікований і має бути перепохованим у Кіровограді на Алеї Слави Рівнянського кладовища.
Про це повідомив секретар міської ради Іван Марковський під час позачергової сесії міської ради сьогодні, 20 липня. Своїм рішенням міська рада передбачила кошти у сумі 4,5 тисячі гривень на придбання спеціальної капсули для перевезення останків воїна – героя.


Могила Віктора Карнауха стане першою у другій ліній Алеї почесних воїнських поховань. Роботи на військовому Меморіалі активно тривають. Будівельники споруджують паркан із бутового каменю і декоративної цегли. Одночасно готується фундамент під встановлення Стели Героїв.


2529Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: