Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/21/-zirka-pidpisala-kontrakti-z-dvoma-futbolistami.htm
новини, 21 липня 2015

"Зірка" підписала контракти з двома футболістами


Кіровоградська «Зірка» уклала перші професійні контракти з молодими футболістами «Зірки-2» Сергієм Керножицьким та Олексієм Збунем.


Обидва футболісти пройшли з кіровоградською командою збори, брали участь в товариських матчах та готуються до сезону в складі «Зірки», пише сайт футбольного клубу.


Нагадаємо, що Сергій Керножицький вже був заявлений за «Зірку» минулого сезону та декілька зустрічей перебував у заявці команди.


Олексій Збунь виступав в турнірах ДЮФЛ за БВУФК (Бровари) (провів 37 ігор, забив 15 м’ячів). Навесні Олексій тренувався з «Зіркою-2» та виступав у офіційних матчах.


Окрім того за взаємною згодою сторін розірваний контракт з Глібом Конопацьким та Олексієм Осипенко.


Футбольний клуб продовжив контракти з молодими футболістами Миколою Рибалко, Андрієм Кушнірьовим та Єгором Кривошеєм. Останній з них буде на правах оренди цього сезону виступати за ще один клуб Кіровоградщини – «Інгулець» з Володимирівки, а Микола Рибалко знову ж таки на правах оренди буде в цьому сезоні захищати кольори рівненського «Вересу».


2135Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: