Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/20/z-pochatku-roku-platniki-splatili-do-mistsevogo-bjudzhetu-93-2-mln-grn-edinogo-podatku.htm
новини, 20 липня 2015

З початку року платники сплатили до місцевого бюджету 93,2 млн.грн. єдиного податку


З початку року платники регіону, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету 93,2 млн.грн. єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на38,4 млн.грн. або на 70 відсотків. Про це повідомили в ГУ ДФС у Кіровоградській області. Інформує прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Нині позитивну динаміку демонструють як юридичні особи-спрощенці, так і фізичні особи – підприємці. У порівнянні з першим півріччям 2014 року перші сплатили до казни на 1,8 млн.грн. більше, другі - на 8,3 млн.грн.


Юридичними особами сільгоспвиробниками IV групи сплачено майже 31 мільйон гривень. ГУ ДФС у Кіровоградській області нагадує, що четверта група спрощенців - це суб’єкти підприємництва аграрної галузі, які раніше сплачували фіксований сільськогосподарський податок. Такі аграрники перейшли на спрощену систему завдяки законодавчим змінам, які запрацювали з 1 січня 2015 року. 



2429Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: