Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/20/vnaslidok-pozhezhi-znischeno-4-ga-jachmenju-u-maloviskivskomu-raioni.htm
новини, 20 липня 2015

Внаслідок пожежі знищено 4 га ячменю у Маловиськівському районі

18 липня о 10:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на ячмінному полі поблизу Новомиргородського шосе, що на території Маловисківської міської ради. повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Отримавши повідомлення, на місце події негайно виїхало відділення ДПРЧ-23 У ДСНС в області та місцева пожежна охорона. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі знищено 4 га ячменю на корені. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

  


Управління ДСНС в області закликає представників сільгосппідприємств та громадян відповідально ставитися до питань пожежної безпеки під час жнивної кампанії: будьте вкрай обережними у поводженні з відкритим вогнем; не паліть та не розкладайте багаття поблизу хлібних і лісових масивів;  проїжджаючи в автомобілі поблизу сільгоспугідь, не викидайте з вікон недопалки та непогашені сірники;  слідкуйте за тим, щоб діти не бавилися сірниками чи запальничками.


 


2046Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: