Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/15/z-pochatku-roku-na-puls-nadiishlo-63-zvernennja-vid-gromadjan-kirovogradschini.htm
новини, 15 липня 2015

З початку року на «Пульс» надійшло 63 звернення від громадян Кіровоградщини


Протягом першого півріччя поточного року на «Пульс» надійшло 63 звернення від громадян Кіровоградської області. Від загальної кількості найбільш актуальними та проблемними є питання щодо роботи органів ДФС, прийняття звітності, реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних тощо.


Звернутися на «Пульс» можна за телефоном: (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.


«Пульс» - унікальний сервіс Державної фіскальної служби, що приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання, що виникають в процесі взаємовідносин з фіскальними органами, пов’язаних з адмініструванням податків та зборів. Сервіс працює за принципом call-back, тобто працівники ДФС не тільки приймають звернення, але й потім повідомляють про результати перевірки та вжиті заходи. 


Даний сервіс створено з метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС, а також про можливі корупційні дії.

2274Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: