Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/14/ridnim-zagiblih-v-ato-vitalija-volkotruba-ta-dmitra-pridatka-vrucheno-derzhavni-nagorodi.htm
новини, 14 липня 2015

Рідним загиблих в АТО Віталія Волкотруба та Дмитра Придатка вручено державні нагороди


Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко вручив державні нагороди членам сімей військовослужбовців Віталія Волкотруба та Дмитра Придатка, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході країни.


Молодший сержант Віталій Волкотруб проходив військову службу у Збройних Силах України за контрактом. 29 серпня 2014 року під селом Червоносільське Амвросіївського району Донецької області при виконанні службових обов’язків отримав тяжкі поранення, несумісні з життям.


Сержант Дмитро Придатко 2014 року був мобілізований та направлений на військову службу в зону проведення АТО. Загинув також 29 серпня минулого року під містом Іловайськом.

Указом Президента України за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, обох військовослужбовців нагороджено орденами "За мужність" ІІІ ступеня посмертно.


Для отримання нагород до облдержадміністрації прибули дружина Віталія Волкотруба Анна та син Ігор, а також батько Дмитра Придатка Микола Петрович і дружина Анастасія з донькою Марією.

Сергій Кузьменко висловив співчуття рідним загиблих військовослужбовців і зазначив: "Ми завжди будемо намагатися бути поруч із вашими родинами і допомогти вам у вихованні дітей. Ви можете завжди розраховувати на нас, ми підемо вам на зустріч".


За словами очільника області, герої будуть живими доти, поки їх пам’ятатиме суспільство, уся громада – Україна ніколи не забуде їхній подвиг. Сім'ї загиблих військовослужбовців Сергій Кузьменко попросив триматися і бути сильними та запросив до свого кабінету для неформального спілкування.


2573Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: