Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/09/prokuratura-v-sudi-vidstojala-interesi-pensionerki.htm
новини, 9 липня 2015

Прокуратура в суді відстояла інтереси пенсіонерки


Прокуратура Голованівського району через суд зобов’язала ГУ Держгеокадастру в області розглянути заяву пенсіонерки щодо відведення у власність 2 га землі для ведення особистого селянського господарства.


Підставою представництва інтересів пенсіонерки в суді стала бездіяльність вказаного Управління в частині розгляду заяви про надання землі. Зокрема, на відповідні звернення до Управління жінка не отримала жодної відповіді,  що є порушенням гарантованого Конституцією України та Земельним кодексом права на безоплатну приватизацію земельної ділянки.


Тож, прокуратура звернулася до суду з вимогою визнати протиправною бездіяльність   Управління та зобов’язати останнє розглянути заяву громадянки.

Позов прокурора судом задоволено в повному обсязі.

Крім того, суд постановив накласти адміністративне стягнення у розмірі 1700 грн. на виконувача обов’язків начальника ГУ Держгеокадастру в області за систематичну неявку представників Управління на судові засідання та невиконання вимог ухвали суду щодо надання документів необхідних для всебічного та об’єктивного розгляду справи.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


2227Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: