Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/13/startuvav-konkurs-ditjachoi-tvorchosti-maibutne-kraini-u-mrijah-ditini-.htm
новини, 13 лютого 2015

Стартував конкурс дитячої творчості „Майбутнє країни – у мріях дитини”


Державна фіскальна служба України оголосила Всеукраїнський конкурс дитячої творчості „Майбутнє країни – у мріях дитини”. Головною метою цього проекту є виховання податкової культури у підростаючого покоління та ознайомлення їх із професією фахівця податкової та митної справи.



Наразі проходить перший етап конкурсу, який відбувається на районному рівні і триватиме до квітня 2015 року. Участь у ньому беруть дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів:

І категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 9-11 років;

ІІ категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 12-15 років.



Для участі у конкурсі приймаються індивідуальні творчі роботи за трьома напрямками: художні твори (малюнки), комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. Тематика робіт: сплата податків, зборів, платежів – економічна функція у житті країни.



Другий етап конкурсу відбудеться у травні й проходитиме на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на другому етапі, візьмуть участь у загальнонаціональному визначенні переможців, що відбуватиметься протягом червня-серпня цього року. Роботи на конкурс потрібно подавати до податкових інспекцій Головного управління ДФС у Кіровоградській області за місцем проживання. Детальніше про умови конкурсу та вимоги до творчих робіт можна дізнатись, звернувшись до державних податкових інспекцій органів фіскальної служби області.


2251Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: