Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/13/na-naradi-v-oda-bulo-rozgljanuto-stan-provodovogo-radiomovlennja-na-teritorii-oblasti.htm
новини, 13 лютого 2015

На нараді в ОДА було розглянуто стан проводового радіомовлення на території області


Сьогодні під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Віти Атаманчук відбулася нарада, під час якої було розглянуто стан проводового радіомовлення на території області. Повідомляє  сайт кіровоградської  ОДА 


За словами заступника директора департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації Володимира Слінченка, на сьогодні зазначене питання є дуже актуальним. Зокрема, у зв’язку із проведенням ВАТ "Кіровоградобленерго" робіт із реконструкції та заміни опор електропередач, до облдержадміністрації надходять численні звернення від мешканців області з проханням вирішити питання забезпечення проводовим радіомовленням.



За словами посадовця, в області діє 19241 радіоточка у 315 населених пунктах. Така кількість радіоточок пов’язана із тим, що на сьогодні надзвичайно швидко розвиваються технології ефірної передачі радіопрограм, які приходять на зміну проводовому радіомовленню. Тому, на переконання Володимира Слінченка, на сьогодні першочергову увагу доцільно зосередити на питанні збереження існуючої мережі проводового радіомовлення у належному стані, а також на подальшому впровадженні ефірного радіомовлення.



Враховуючи вищезазначене, а також необхідність забезпечити оперативне інформування населення на випадок надзвичайних ситуацій, Віта Атаманчук наголосила перед учасниками наради на необхідності активізувати роботу у цьому напрямку.


1921Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: