Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/13/kirovogradski-pravoohorontsi-ta-gromadskist-zabezpechujut-posilenu-ohoronu-pravoporjadku.htm
новини, 13 лютого 2015

Кіровоградські правоохоронці та громадськість забезпечують посилену охорону правопорядку


У зв’язку з напруженою ситуацією на Сході країни, загрозою вчинення терористичних актів та з метою попередження будь-яких провокацій правоохоронні органи посилили заходи безпеки в обласному центрі.



У рамках зазначених заходів очільник Кіровоградського міського відділу міліції Володимир Гавриленко та командир громадського формування «Кіровоградська міська дружина» Микола Ліпко провели робочу зустріч. Зокрема, було обговорено спільні дії щодо забезпечення правопорядку у місті та попередження виникнення надзвичайних ситуацій.



- Основне завдання для патрулів - забезпечення безпеки кіровоградців та недопущення злочинних проявів, - наголосив Володимир Віталійович. - З цією метою, було збільшено кількість патрульних нарядів міліції, які на вулицях та в інших громадських місцях проводять ретельну перевірку з метою недопущення незаконного обігу зброї чи інших небезпечних предметів та виявлення підозрілих осіб.



Спільно з патрульною службою щодня правопорядок на вулицях обласного центру забезпечують також працівники ДАІ, ДСО, батальйон «Кіровоград» та представники громадського формування.



Після проведення інструктажу працівники міліції та представники громадськості рушають за визначеним маршрутом.



Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням бути пильними й інформувати правоохоронні органи про осіб, які можуть чинити протиправні дії та виявлення підозрілих предметів за номером спецлінії «102».


2146Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: