Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/05/v-rozvazhalnih-zakladah-kirovograda-obov-jazkovoju-e-pasportna-perevirka-molodi.htm
новини, 5 лютого 2015

В розважальних закладах Кіровограда обов'язковою є паспортна перевірка молоді

Вчора, 4 лютого, відбулася робоча зустріч заступника Кіровоградського міського голови Сергія Васильченка з представниками розважальних закладів міста, а саме нічних клубів “Весна”, “Вельвет”, “Распутін”, “Джунглі”, повідомляється на сайті міської ради. 

Предметом обговорення на зустрічі стала вимога обласного управління внутрішніх справ щодо обмеження режиму роботи розважальних закладів міста Кіровограда у вечірній та нічний час. Під час наради також порушувалось питання контролю за перебуванням осіб, які не досягли 18 років, у закладах подібного типу. Представники розважальних установ запевнили, що у кожному з клубів є обов'язковою паспортна перевірка молоді.

Під час наради Сергій Васильченко звернув увагу керівників закладів на необхідності обов'язкового дотримання графіків роботи закладів та попередив про обов’язкові перевірки і персональну відповідальність. 

Вчергове заступник міського голови закликав керівництво клубів дотримуватися режиму тиші та обмеження розважальних програм в дні жалоби. 

У свою чергу, представники розважальних закладів висловили пропозицію щодо посилення роботи в місцях відпочинку у вечірні та нічний час патрульної служби УМВС. З огляду на складну суспільно-політичну ситуацію в країні Сергій Васильченко вніс пропозицію щодо здійснення контролю розважальних закладів силами військового патруля. Пропозиція була одноголосно підтримана.


1532Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: