Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/05/u-kirovogradi-prezentuvali-vistavku-tvorchih-robit-v-tehnitsi-rukodillja-izonitka-.htm
новини, 5 лютого 2015

У Кіровограді презентували виставку творчих робіт в техніці рукоділля «ізонитка»

У Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М. Бойченка презентували виставку творчих робіт в техніці рукоділля «ізонитка», повідомляється на сайті міської ради. 

Організаторами виставки виступили педагог-організатор дитячо-юнацького клубу «Зоряний» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Тетяна Йосипівна Діордієва та керівник гуртка «Чарівниця» цього клубу Алла Володимирівна Баранник. 

Одночасно, Алла Баранник провела майстер-клас по виготовленню вишитих виробів у техніці «ізонитки» для відвідувачів бібліотеки. Діти із захопленням спробували свої сили в освоєнні нового виду рукоділля. Особливо ця техніка рукоділля сподобалась юним джентльменам: вони фантазували з орнаментами та кольоровими гаммами. Ниткографія, як вид творчості з’явилась в Англії, на сьогодні цей вид рукоділля розповсюджений в США, Данії, Австралії. 

Техніка «ізонитки» не складна у технічному виконанні, розвиває фантазію та творчість як дітей так і дорослих. Вишивка в техніці ізонитки особливо корисна для підростаючого покоління, адже розвиває дрібну моторику, тренує уважність, знайомить з основами геометричних фігур, тренує розвиток креслярських навичок. 

Для роботи потрібні: картон, різнокольорові нитки, голку, ножиці, циркуль і лінійка. 

Опанувати техніку ниткографії (ізонитки) можна під керівництвом креативної майстрині Алли Володимирівни Баранник – керівника безкоштовного гуртка «Чарівниця» ДЮКу «Зоряний» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, який працює за адресою вул. М. Жадова, 21 - понеділок і середа 14.00 - 17.00; четвер 13.30 - 17.30, субота 12.30 - 15.30.


1703Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: