Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/30/v-svitlovodsku-pid-chas-zastillja-gist-vbiv-gospodarja.htm
новини, 30 січня 2015

В Світловодську під час застілля гість вбив господаря

На Кіровоградщині правоохоронці встановили особу чоловіка, якого підозрюють у вбивстві господаря будинку, який запросив його на гостини.


Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в СЗГ УМВС в області.

Повідомлення про смерть 43-річного жителя Світловодська надійшло в міліцію від лікарів швидкої медичної допомоги. Прибувши за викликом, вони виявили чоловіка на підлозі, на жаль, вже без ознак життя.  Експерт виявив на тілі небіжчика проникаючі поранення. Не зважаючи на те, що поряд з потерпілим в момент пригоди було троє його гостей, ніхто з них не давав жодних свідчень. Оперативники з’ясували обставини подій.

Напередодні трагедії, власник будинку запросив до оселі в гості своїх друзів. Вже наприкінці застілля один з них розсердився на чоловіка і без жодних слів вхопив зі столу ножа та двічі вдарив ним господаря. Поки присутні вирішували, що робити далі, 32-річний підозрюваний встиг сховати речовий доказ у комірчині. Інших підмовив не вдаватися в деталі того, що відбувалося, коли ставитимуть питання правоохоронці.

За ці дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


1834Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: