Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/30/u-kirovogradi-zatrimali-9-cholovikiv-jaki-primushuvali-zhinok-ta-nepovnolitnih-zaimatisja-prostitutsieju-foto-.htm
новини, 30 січня 2015

У Кіровограді затримали 9 чоловіків, які примушували жінок та неповнолітніх займатися проституцією (ФОТО)

Правоохоронці припинили незаконну діяльність 9 осіб, які втягували жінок та дівчат, у тому числі і неповнолітніх, у заняття проституцією.

Про це інформує СЗГ УМВС в області.

До складу однієї групи входило 5 жителів обласного центру. Організував «бізнес» 41-річний кіровоградець, решта учасників виконували функції диспетчерів та водіїв. За аналогічною схемою діяла й інша злочинна група з 4 осіб «на чолі» з 45-річним місцевим жителем.

Сутенери розповсюджували візитки з поміткою «Дозвілля» із зазначеними контактами в основному серед відвідувачів лазень та саун. У подальшому клієнти «замовляли» послуги сексуального характеру, які повії надавали за викликом.

Зловмисники спеціально для «працівниць» винаймали житло у Кіровограді. Жінок та дівчат, що погоджувалися на своєрідний заробіток, підшуковували з-поміж жительок області, які з різних причин потрапили у складні життєві обставини. Вік повій від 20 до 30 років, з них двоє осіб не досягли повноліття. Із заробітку, що становив 400 гривень за годину, більшу частину коштів дівчата віддавали сутенерам.

Під час затримання підозрюваних та проведення комплексу санкціонованих обшуків в учасників злочинних груп було виявлено та вилучено грошові кошти, контрацептиви, мобільні телефони, записники з веденням обліку кількості надання повіями послуг сексуального характеру та оргтехніку.

Стосовно більше десяти осіб, що займалися проституцією, складено адміністративні матеріали. Розслідування наразі триває. Шістьом зловмисникам обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.


2272Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: