Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/30/kirovogradschina-vidpravila-drugii-gumanitarnii-vantazh-dlja-mariupolja.htm
новини, 30 січня 2015

Кіровоградщина відправила другий гуманітарний вантаж для Маріуполя

За підтримки місцевих підрозділів Державної служби надзвичайних ситуацій Кіровоградська область направила 22 тонни будівельних матеріалів для відновлення житлових і громадських будівель Маріуполя, постраждалих унаслідок масованих артилерійських та ракетних обстрілів 24 січня.

Як повідомила директор Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко звернувся за допомогою до підприємців області, і на його ініціативу відгукнулися провідні підприємства Кіровоградщини. Зокрема, підприємства "Радій", "УкрАгроКом", "Ласка", "Вересень плюс" перерахували 160 тисяч гривень у фонд підтримки українських військовослужбовців.
На ці кошти придбано шифер, 350 кілограмів шиферних цвяхів для відновлення пошкоджених покрівель, з півтонни поліетиленової плівки для вікон, 16 тонн цементу та більше 300 рулонів руберойду.
Перший вантаж із 840 листами шиферу цього вівторка вже відправлено до Краматорска та Слав'янська.
Окрім того, за дорученням голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка лісівники області проводять заготівлю пиломатеріалів, зокрема, дерев'яного брусу та дощок, необхідних для відновлення зруйнованих перекриттів будівель.

1585Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: