Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/08/za-pograbuvannja-znaiomogo-cholovik-mozhe-na-kilka-rokiv-opinitisja-za-gratami.htm
новини, 8 січня 2015

За пограбування знайомого чоловік може на кілька років опинитися за ґратами

Для 28-річного жителя міста Долинської спокуса заволодіти грошима товариша виявилась сильнішою за дружбу. За вчинене грабіжнику загрожує до шести років ув’язнення.

Подія сталась минулого тижня. Чоловік запросив до себе додому 34-річного приятеля, який нещодавно повернувся із заробітків. Після спільних посиденьок, господар побачив, що у товариша є гроші, та ще й не малі, тому почав їх всілякими способами видурювати. Але всі спроби виявилися марними. Між приятелями виникла сварка, яка в подальшому переросла в бійку.

Від отриманих ударів гість знепритомнів. Коли ж отямився, зловмисник почав знову вимагати гроші, а після чергової відповіді «ні», силоміць вирвав з рук товариша гаманець з грошима та вигнав з території домоволодіння.

Внаслідок пригоди потерпілий опинився у лікарні. Його родичі з відповідною заявою звернулися до міліції.

Під час проведення огляду у домоволодінні зловмисника правоохоронці виявили два паперових згортка з подрібненою речовиною, схожою на коноплю. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області. 

– Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України – повідомив начальник Долинського РВ УМВС підполковник міліції Олександр Коцар. – За скоєне кримінальне правопорушення особа може опинитися за гратами на строк до шести років.


1340Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: