Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/25/militseiskii-ansambl-vistupiv-pered-ditlahami-v-tabori-vidpochinku.htm
новини, 25 червня 2014

Міліцейський ансамбль виступив перед дітлахами в таборі відпочинку

Правоохоронці завітали до дитячого табору. Зустріч відбулася у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Літо-2014». 

Працівники кримінальної міліції у справах дітей та учасники ансамблю при УМВС в області «12 регіон» організували святковий концерт, присвячений Дню Конституції України.

Майже 180 дітлахів з різних куточків області, які нині відпочивають у таборі «Дружба», що у селі Войнівка Олександрійського району, із захопленням спостерігали за виступом міліцейського колективу. Концертна програма тривала близько години.

Того ж дня правоохоронці визначили та нагородили переможців конкурсу малюнка «Твої права в Конституції України», роботи для участі в якому діти готували заздалегідь.

Автори найкращих малюнків отримали у подарунок від працівників міліції заохочувальні призи – настільні ігри та солодощі, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

1766Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: