Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/22/u-meshkantsja-oleksandrii-nevidomii-namagavsja-potsupiti-sadzhantsi-kiparisu.htm
новини, 22 травня 2014

У мешканця Олександрії невідомий намагався поцупити саджанці кипарису

До Олександрійського міського відділу міліції звернувся 41-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що виявив 29-річного жителя районного центру, який проник на територію його домоволодіння та намагався викопати саджанці кипарису. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Загалом же упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 361 заява і повідомлення громадян, з них 36 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області.

До Петрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 33-річної місцевої жительки про крадіжку. Попередньо встановлено, що 29-річний житель одного з сіл викрав велосипед потерпілої, який вона залишила без нагляду біля приміщення однієї з установ. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

У рамках досудового розслідування працівники Петрівського райвідділу міліції під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 55-річного місцевого жителя виявили та вилучили з будинку близько 20 набоїв калібру 7,62 мм часів Великої Вітчизняної війни, а також кілька металевих предметів, схожих на частину гвинтівки та затвори до вогнепальної зброї часів ВВв.

1986Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: