Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/22/kirovogradskim-pidpriemtsjam-nagadali-pro-osoblivosti-splati-edinogo-vnesku-samozainjatimi-osobami.htm
новини, 22 травня 2014

Кіровоградським підприємцям нагадали про особливості сплати єдиного внеску самозайнятими особами

Нещодавно відбулася зустріч заступника начальника Кіровоградської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Олени Холоденко із суб’єктами господарювання фізичними особами – підприємцями. Тема зустрічі ”Особливості сплати єдиного внеску самозайнятими особами”, повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДПІ. 

Олена Анатоліївна нагадала, що починаючи з 1 жовтня минулого року Міністерство доходів і зборів України запровадило адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зі зміною адміністратора бізнес отримав спрощення процесу взяття на облік, скорочення часу платників податків на підготовку та подання звітності. 

На завершення зустрічі О. Холоденко повідомила присутніх, що Міністерство доходів і зборів України ініціює уніфікацію звітності зі сплати єдиного внеску по фізичних особах-підприємцях, проект макету об’єднаної звітності розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів.

1234Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: