Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/12/na-kirovogradschini-suditimut-advokata-ta-pidpriemtsja-jaki-pogrozhuvali-golovnomu-likarju-rozpravoju.htm
новини, 12 травня 2014

На Кіровоградщині судитимуть адвоката та підприємця, які погрожували головному лікарю розправою

За процесуального керівництва прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно двох осіб, які вчинили хуліганські дії по відношенню до головного лікаря Ульяновської ЦРЛ, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Прокуратура області направила до суду обвинувальний акт щодо двох осіб - один з яких адвокат, інший підприємець, які 21 березня цього року вчинили хуліганські дії в Ульяновській ЦРЛ.

Вказані особи увірвавшись до службового кабінету головного лікаря ЦРЛ, вимагали останнього написати заяву про звільнення з займаної посади, мотивуючи свою вимогу тим, що лікар не виконує свої службові обов’язки належним чином. При цьому нанесли йому декілька ударів в обличчя, погрожували фізичною розправою, принижували його честь та гідність.

Наразі обом особам оголошено про підозру , їх дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт уже направлено на судовий розгляд.


1586Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: