Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/08/na-kirovogradschini-stvoreno-batalion-teritoialnoi-oboroni.htm
новини, 8 травня 2014

На Кіровоградщині створено батальйон теритоіальної оборони

Формуванням батальйону займались військові комісаріати області, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

У стислі терміни військові фахівці провели відбір кандидатів, більшість з яких раніше вже проходили службу у десантних військах, підрозділах спеціального призначення та інших бойових частинах та з’єднаннях Збройних Сил України.

Серед добровольців також є воїни-інтернаціоналісти, учасники миротворчих місій та стабілізаційних операцій. На ключові командні посади призначено офіцерів запасу, які мають бойовий досвід.

Після завершення бойового злагодження воїни батальйону територіальної оборони виконуватимуть завдання з охорони та оборони державних і військових об’єктів та комунікацій, забезпечення умов надійного функціонування органів державної і виконавчої влади, оперативного розгортання військ, а також боротьби з диверсійно-розвідувальними групами.

Наразі вже розпочалось формування другого батальйону територіальної оборони, але вже на контрактній основі. Командування Кіровоградського обласного військового комісаріату для служби в батальйоні запрошує кіровоградців віком від 18 до 40 років, «готових стати на захист свого міста, області, всієї батьківщини. Потрібні офіцери, прапорщики, сержанти і солдати».

2515Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: