Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/08/na-blokposti-pri-v-izdi-do-oleksandrii-zatrimati-ozbroenih-cholovikiv.htm
новини, 8 травня 2014

На блокпості при в”їзді до Олександрії затримати озброєних чоловіків

Завдячуючи спільній та позитивній роботі правоохоронців та громадськості, які разом несуть охорону громадського порядку на блокпості при в”їзді до м. Олександрія, вдалося виявити та затримати озброєних чоловіків, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Вказані особи рухалися на кількох автомобілях в напрямку м. Олександрії. Усього затримано п’ятеро осіб. Під час особистого огляду у них виявлено та вилучено короткоствольну вогнепальну зброю, армійський штик-ніж, рацію, пластикові ленти з зажимами та нові сім-карти до мобільних телефонів. Вищевказані особи між собою пов’язані, відповідно до переговорів по радіохвилях рації.

Окрім того, у них вилучено посвідчення працівника прокуратури невстановленого зразка – «Прокуратура України» - громадські спостерігачі. 

У зв’язку з чим працівники прокуратури закликають мешканців місті та області бити пильними та уважними. Не піддаватись на жодні провокації, а у випадку виявлення подібних фактів невідкладно повідомляти правоохоронні органи.

2036Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: