Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/08/kirovogradska-militsija-provela-navchalni-trenuvannja.htm
новини, 8 травня 2014

Кіровоградська міліція провела навчальні тренування

Понад 300 чоловік особового складу усіх підрозділів Управління МВС України в Кіровоградській області одночасно було піднято за сигналом «Тривога». Навчання проводились з метою перевірки стану готовності правоохоронців до дій у разі ускладнення оперативної обстановки, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Під час проведення стройового огляду у працівників міліції перевірено наявність службових посвідчень, їх відповідність посаді та званню, нагрудних знаків і жетонів з власним номером, стан форменого одягу та комплектацію тривожних валіз.

У ході подальших тренувань працівники окремих підрозділів відпрацьовували елементи бойового шикування за оперативним планом «Хвиля». Екіпіровані шоломами, бронежилетами, комплектами для захисту рук та ніг, щитами і засобами активної оборони правоохоронці відточували відповідні тактичні прийоми.

За підсумками проведених навчань керівництвом УМВС в області зроблено висновок про готовність особового складу обласного управління внутрішніх справ до виконання службових завдань з охорони громадського порядку та дій в умовах ускладнення оперативної обстановки.

1815Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: