Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/08/9-travnja-pratsivniki-militsii-posiljat-ohoronu-gromadskogo-porjadku.htm
новини, 8 травня 2014

9 травня працівники міліції посилять охорону громадського порядку

З нагоди Дня Перемоги в обласному центрі відбудеться урочиста хода до Меморіалу Слави та покладання квітів до Вічного вогню в пам’ять про загиблих у Великій Вітчизняній війні. Охорону громадського порядку під час зазначених заходів забезпечуватимуть близько 160 правоохоронців, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

Загалом, за попередніми даними, на території області у понад 100 населених пунктах відбудеться більше 180 масових заходів, присвячених святкуванню 9 травня, участь у яких візьмуть маже 68 тисяч громадян.

Під час урочистостей безпосередньо у місцях їх проведення за дотриманням громадського порядку слідкуватимуть близько півтисячі правоохоронців разом з громадськими активістами.

Працівники міліції закликають жителів і гостей області до толерантного та ввічливого ставлення один до одного, не допускати порушень правопорядку, а про будь-які протиправні прояви негайно повідомляти на лінію «102».

1672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: