Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/03/v-hudozhnomu-muzei-vidkrilas-vistavka-kirovogradschina-ochima-hudozhnikiv-.htm
новини, 3 квітня 2014

В художньому музеї відкрилась виставка «Кіровоградщина очима художників»

Як повідомляє кореспондент сайту "весь Кіровоград" учора, 2 квітня, у Кіровоградському обласному художньому музеї відкрилася виставка творів образотворчого мистецтва "Кіровоградщина очима художників", присвячена 75-річчю утворення Кіровоградської області. 


На виставці представлені роботи з фондів обласного художнього музею. Їх автори - унікальні майстри пензля, переважно – наші земляки, чия слава сягнула далеко за межі Кіровоградщини. Окрасою виставки стали також керамічні вироби у виконанні родини Фірсових. Це - колекція пам’ятних і ювілейних медалей та керамічне панно «Кіровоград».

Окремий блок експозиції склав інформаційно-ілюстративний матеріал, який ознайомить відвідувача музею зі славетними сторінками історії нашого степового краю та видатними земляками, чия слава сягнула далеко за межі Кіровоградщини.

Необхідно відзначити, що частина представлених на виставці художніх творів була створена під час проведення мистецької акції – пленеру «Кіровоградщина очима художників», що проходить кожного року в одному з районів Кіровоградщини.

Учасниками виставки стали і дитячі роботи обласного конкурсу «Кіровоградщина - мій рідний край».

Точні дати щодо тривалості самої експозиції у музеї ще невідомі, але старший співробітник закладу запевнив, що вона триватиме, як мінімум, ще 2 тижні.

Тож поспішайте насолодитися позитивом, приємними враженнями від картин відомих митців та наповнити серце патріотизмом.

Вхід - вільний!


2865Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: