Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/31/za-tri-dobi-do-militsii-kirovogradschini-nadiishlo-896-zajav.htm
новини, 31 березня 2014

За три доби до міліції Кіровоградщини надійшло 896 заяв

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 896 заяв і повідомлень громадян, з них 160 з ознаками кримінальних правопорушень - повідомляє СГЗ УМВС у Кіровоградській області.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 66-річної жительки одного з сіл про крадіжку. Попередньо встановлено, що 45-річний місцевий житель викрав з будинку жінки гроші у сумі 700 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Долинського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 34-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 36-річний непрацюючий житель районного центру викрав з домоволодіння жінки велосипед. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

На одній з вулиць міста Знам’янки інспектори дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль під керуванням 24-річного жителя одного з сіл. У салоні авто правоохоронці виявили два набої калібру 5,45 мм. За словами водія, боєприпаси він знайшов та планував здати до міськвідділу. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 30-річної місцевої жительки про крадіжку. Попередньо встановлено, що 25-річний раніше судимий житель районного центру викрав з приміщення магазину парфуми. Крім того, зловмисник підозрюється у крадіжці з іншого торгівельного закладу кількох тюбиків засобу для гоління. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


2526Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: