Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/31/tilki-pislja-vtruchannja-prokuraturi-kirovogradschini-pratsivniki-kp-petrivske-otrimali-zarplatu.htm
новини, 31 березня 2014

Тільки після втручання прокуратури Кіровоградщини працівники КП «Петрівське» отримали зарплату

За втручання прокуратури Петрівського району працівникам комунального підприємства «Петрівське» виплачено заборгованість по заробітній платі в сумі 116 тис. грн. - повідомляєпрес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Порушення законодавства в частині несвоєчасності виплати заробітної плати виявила прокуратура петровського району в ході перевірки діяльность КП «Петрівське».

Зокрема встановлено, що комунальне підприємство не виплатило зарплатню 72 працівникам за грудень місяць минулого року. Внаслідок цього утворилася заборгованість із виплати заробітної плати у розмірі 116 тис. грн.

На поновлення прав працівників щодо своєчасного одержання винагороди за працю начальнику комунального підприємства внесено подання. За результатами розгляду документу прокурорського реагування заборговану заробітну плату виплачено в повному обсязі.


1752Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: