Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/28/v-oleksandriiskomu-raioni-pid-chas-pozhezhi-zaginula-zhinka.htm
новини, 28 березня 2014

В Олександрійському районі під час пожежі загинула жінка

Минулої доби в Олександрійському районі, в смт Нова Прага, виникла пожежа постільних речей та ліжка у квартирі одноповерхового житлового будинку. На місці пожежі виявлено тіло загиблої жінки 1978 р.н., співмешканки господаря. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі – встановлюється. Про це повідомляє прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області. 

За інформацією прес-служби, з 27 по 28 березня надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій: 

Добровеличківський р-н, с. Любомирка: виникла пожежа 60 м2 покрівлі приватного житлового будинку.
Причина пожежі встановлюється.

м. Кіровоград, садове товариство ім. Тімірязєва: виникла пожежа 6 м2 господарчої споруди на території дачної ділянки. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

смт Петрове: виникла пожежа 10 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється. Врятовано господарчу будівлю.

м. Кіровоград, вул. Пацаєва: виникла пожежа матрацу у квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при курінні.

Знам’янський р-н, смт Знам’янка Друга: виникла пожежа 40 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло (паспортні дані та стать встановлюються). Причина смерті встановлюється. Причина пожежі – встановлюється. Врятовано житловий будинок.

м. Кіровоград, вул. Будівельників: підрозділом аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерев, які загрожували падінням на дитячий майданчик.

2024Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: