Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/28/v-kirovogradi-v-pid-izdi-budinku-pidrizali-cholovika.htm
новини, 28 березня 2014

В Кіровограді в під'їзді будинку підрізали чоловіка

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що у під’їзді одного з будинків відбувається бійка. Працівники батальйону патрульної служби, які прибули на місце події, затримали 43-річного місцевого жителя та доставили його до міськвідділу. Попередньо встановлено, що чоловік наніс 33-річному кіровоградцю травму у вигляді різаної рани грудної клітини. 

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 373 заяви і повідомлення громадян, з них 65 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 27-річного місцевого жителя про крадіжку. Попередньо встановлено, що 33-річний раніше судимий житель районного центру викрав з домоволодіння чоловіка болгарку. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. 

На одній з вулиць обласного центру працівники ДАІ зупинили автомобіль під керуванням 25-річного місцевого жителя. Під час огляду у салоні авто правоохоронці виявили предмет, схожий на пістолет «Флобер» калібру 4,5 мм. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

2194Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: