Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/27/cherez-nepovernennja-borgu-zhitel-kirovogradskogo-raionu-pobiv-znaiomogo-palitseju.htm
новини, 27 березня 2014

Через неповернення боргу житель Кіровоградського району побив знайомого палицею

Правоохоронці розслідують обставини нанесення чоловіку тілесних ушкоджень. Пригода мала місце в одному з сіл Кіровоградського району. Начебто через неповернення боргу місцевий житель побив знайомого палицею. За цим фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

Попередньо встановлено, що троє чоловіків влаштували застілля вдома в одного з них. Згодом між гостями виникла сварка. 38-річний місцевий житель вимагав у 51-річного жителя іншого району повернути кількадесят гривень боргу.

Не отримавши грошей, чоловік схопив дерев’яну палицю та накинувся з нею на знайомого. Тим часом господар будинку зателефонував до міліції. Прибувши на місце події, правоохоронці викликали швидку допомогу. Чоловіка терміново доставили до районної лікарні.

У результаті побиття потерпілий отримав численні травми голови, переломи носа та руки, а також забої інших частин тіла.

- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, – розповів начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар. – Триває розслідування. Правоохоронці вилучили з території домоволодіння палицю зі слідами крові.

За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді виправних робіт, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

1581Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: