Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/26/zatrimano-cholovika-jakii-vlashtuvav-debosh-u-rozvazhalnomu-zakladi-kirovograda.htm
новини, 26 березня 2014

Затримано чоловіка, який влаштував дебош у розважальному закладі Кіровограда

Працівники ДСО затримали чоловіка, який влаштував дебош у розважальному закладі. Зловмисником виявився 35-річний житель обласного центру, який раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за розпиття алкоголю у громадських місцях.

Близько 2-ої години ночі на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з кафе Кіровограда. За вказаною адресою за лічені хвилини прибув наряд групи затримання ДСО.

На місці події працівники міліції виявили п’яного молодика, який поводився вельми агресивно – ображав офіціантів, адміністратора та розтрощив стіл в приміщенні кафе.

Попередньо встановлено, що кіровоградець не розрахував кількість алкоголю і почав бешкетувати через те, що його нібито досить довго обслуговували. На прохання відвідувачів та офіціантів вгамуватися, молодик не звертав уваги, тому адміністратор був змушений викликати представників Державної служби охорони.

Працівники міліції затримали агресивно налаштованого громадянина. Чоловіка було доставлено до міськвідділу для подальшого з’ясування обставин події.

За матеріалами УДСО Упри УМВС в Кіровоградській області

2979Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: