Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/26/u-kvitni-elisavet-basket-poboretsja-za-zoloti-nagorodi.htm
новини, 26 березня 2014

У квітні «Єлисавет-баскет» побореться за золоті нагороди

В першій декаді квітня БК «Єлисавет-баскет» побореться за золоті нагороди чемпіонату України серед жіночих баскетбольних команд, пише "Спортивна Кіровоградщина".

Нагадаємо, що в турнірній таблиці на офіційному сайті федерації баскетболу України були анульовані результати команд «НПУ-Динамо» та «Тигри-ЄНУ». Як наслідок кіровоградська команда з врахуванням сьогоднішнього матчу регулярний чемпіонат завершила зі стовідсотковим результатом – 12 перемог в 12 матчах. Одеський «ІНТЕРХІМ-СДЮШОР»2» має 4 перемоги, а «ТІМ-СКУФ» - дві перемоги в 12 матчах. 

То ж в чемпіонаті залишилося три команди, які і розіграють нагороди. То ж 26, 29 і, якщо потрібен буде третій матч, 3 квітня зіграють між собою «ІНТЕРХІМ-СДЮШОР№2» та «ТІМ-СКУФ». Протистояння в цій парі буде до двох перемог. Команда, яка потупиться в цій парі, стане бронзовим призером чемпіонату, переможець цієї пари у фіналі за золото побореться з кіровоградським «Єлисавет-баскетом». Фінальні матчі заплановані на 5, 8 і 11 (якщо потрібний буде третій матч) квітня. Протистояння буде до двох перемог.

3147Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: