Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/26/pratsivinki-dai-kirovogradschini-prodovzhujut-pratsjuvati-v-posilenomu-rezhimi.htm
новини, 26 березня 2014

Працівинки ДАІ Кіровоградщини продовжують працювати в посиленому режимі

Працівники підрозділів Державтоінспекції Кіровоградської області продовжують працювати в посиленому режимі. Під час нагляду за дорожнім рухом інспектори дорожньо-патрульної служби звертають увагу не лише на безумовне дотримання правил його учасниками, та профілактику аварійності на транспорті, а також виключають та припиняють кримінальні прояви у зазначеній сфері.

Зокрема, лише за 25 березня працівниками ДАІ Кіровоградщини виявлено та припинено 4 злочини загальнокримінальної спрямованості.

У селищі Нова Прага Олександрійського району працівниками відділення ДАІ у 26-річного місцевого мешканця виявлено та вилучено вогнепальний пристрій для стрільби, кустарного виробництва.

На 244 км автошляху Кіровоград - Знам’янка, в Олександрівському районі, інспекторами дорожньо-патрульної служби роти ДПС ДАІ на стаціонарному посту ДПС за порушення правил дорожнього руху був зупинений автомобіль DAEWOO LANOS, під керуванням мешканця Кривого Рогу Дніпропетровської області. Після звірки з даними національної бази встановлено, що даний громадянин розшукується правоохоронними органами однієї з іноземних держав.

В Олександрії по вул. 6-го грудня інспекторами дорожньо – патрульної служби роти ДПС ДАІ був зупинений автомобіль Хюндай, у салоні якого під час огляду знайдені патрони калібру 7,62 мм. Набої вилучені та направлені на експертизу.

У місті Мала Виска працівниками відділення ДАІ був зупинений автомобіль ВАЗ-2109, під керуванням 20-річного юнака, у якого знайшли биту та ніж.

За всіма фактами проводяться перевірки, а дані про них внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

2693Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: