Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/24/kirovogradska-prosvita-initsijue-gromadski-sluhannja-pro-pereimenuvannja-mista.htm
новини, 24 березня 2014

Кіровоградська «Просвіта» ініціює громадські слухання про перейменування міста

Голова Кіровоградського обласного осередку ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка звернувся до творчої інтелігенції та усіх громадян, кому небайдужа подальша доля назви міста з пропозицією взяти участь у громадських слуханнях про перейменування міста, повідомляє прес-служба Кіровоградської ОО ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка.

«Після демонтажу пам’ятника Кірову з центральної площі назва Кіровоград стала нелогічною, абсурдною, так само як і площа Кірова. З площею ситуація розв’язалася досить швидко – міська рада перейменувала її у Площу Героїв Майдану. А от з назвою міста потрібно щось вирішувати. Існують різні думки з цього приводу. Щоб їх почути і знайти оптимальне рішення, ми ініціюємо ці громадські слухання», – зазначив голова обласної «Просвіти» О. Ратушняк.


Перший етап громадських слухань відбудеться у читальному залі гуманітарних наук бібліотеки ім. Д.І. Чижевського у середу 26 березня 2014 року. Початок о 16:00.

Запрошуються усі охочі висловитися на цю тему і вислухати інші думки.

Головне правило зібрання – почути іншу думку. Мета – запропонувати прозорий і зрозумілий механізм процедури перейменування міста і узгоджену назву на референдум.


2312Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: