Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/24/-burevisnik-peremig-pfk-ukragrokom-.htm
новини, 24 березня 2014

«Буревісник» переміг ПФК «УкрАгроКом»

В рамках підготовки до футбольного сезону 2014 року в товариському матчі «Буревісник» зустрівся з командою першої ліги ПФК «УкрАгроКом», повідомляє прес-служба ФК "Буревісник".

Початок матчу був за футболістами ПФК «УкрАгроКом»: вже на другій хвилині матчу у ворота Володимира Домбровського було призначено пенальті, яке господарі реалізували. Та в першому таймі гравці «Буревісника» змогли проявити характер. В середині тайму Олексій Гаврилюк, перекинувши голкіпера, зрівняв рахунок. А наприкінці 45-тихвилинки Дмитро Добрянський вивів вперед свою команду, замкнувши головою флангову подачу партнера. 

У другому таймі матчу підопічні Сергія Грінкевича продовжували ні в чому не поступатися команді майстрів. І на 64-ій хвилині матчу після індивідуального проходу Шамова Антон Карпінець довів рахунок до 3:1. З цим рахунок матч і завершився.

Наступний свій матч «Буревісник» проведе 23 березня в розіграші Кубка Першина: в другому турі буде протистояти Олімпу» з Кам’янки.

«Буревісник» - ПФК «УкрАгроКом» 3:1 (2:1) (Гаврилюк, 20; Добрянський, 43; Карпінець, 64 - В. Пономар, (пен))

«Буревісник»: Домбровський, Ланецький, Слюсаренко, Паламарчук, Поплавка, Корчинський, Чернов, Карпінець, Добрянський, Д. Пономар, Гаврилюк.

На заміни виходили: Шамов, Сафронов, Олійник, Грінкевич Єгор.

2552Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: