Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/11/27/vitalii-jurah-evrointegratsija-ale-ne-za-bud-jaku-tsinu.htm
новини, 27 листопада 2013

Віталій Юрах: Євроінтеграція, але не за будь-яку ціну

Віталій Юрах: Євроінтеграція, але не за будь-яку ціну

Перспектива інтеграції України до Євросоюзу ні в кого не викликає сумнівів, однак ціна питання не повинна бути занадто дорогою для наших громадян та економіки країни. Так вважає депутат обласної ради, член фракції Партії регіонів Віталій Юрах.

-  Високий рівень життя європейців, розвинена економіка та соціальні гарантії для громадян у країнах Європи - це той напрямок, у якому треба рухатися й Україні. І Партія регіонів чітко висловилася за європейський вибір для нашої держави. Я дотримуюсь думки, що курс, обраний Президентом і Урядом країни на євроінтеграцію, вірний.

Кожному хочеться бачити своїх дітей щасливими громадянами заможної країни, яка має високий авторитет у світі. Але такі важливі речі, як входження до європейської спільноти, не повинні робитися поспіхом.

Кожен крок повинен бути продуманим і виваженим. Я заєвропейський вибір України, але не за всяку ціну. Важливо забезпечити стабільне зростання економіки України, підвищення соціальних стандартів і зміцнення позицій країни на ринках Європи і Євразії, а не отримати зупинку виробництва і втрату партнерів і ринків. Національні інтереси - це захист прав і свобод українців, їхнього головного права – права на роботу, гідне життя. Думаю, таку позицію розділяє більшість моїх співвітчизників, - підсумував Віталій Юрах.

4117Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: