Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/11/13/ravil-agliulin-evropeiski-standarti-jakosti-dadut-mozhlivist-zbilshiti-rozmir-zarobitnoi-plati-a-znachit-i-jakist-zhittja-ljudei.htm
новини, 13 листопада 2013

Равіль Агліулін: Європейські стандарти якості дадуть можливість збільшити розмір заробітної плати, а значить і якість життя людей

Президент України Віктор Янукович провів зустріч з представниками Українського союзу промисловців та підприємців і Федерації профспілок України і обговорив з ними проблеми розвитку економіки держави. Це подія для країни дуже важлива, оскільки йдеться про її подальший розвиток, про майбутнє вітчизняної економіки, - вважає директор Інгульської шахти ДП "СхідГЗК",депутат обласної ради від Партії регіонів Равіль Агліулін.

-  Я слухав виступ Президента на цій зустрічі і згоден з тим, що він сказав: потрібно створювати нові підприємства, нові робочі місця, вчасно виплачувати працівникам достойну заробітну плату.

Минулого року я побував у відрядженні в країнах Євросоюзу, проїхав Польщу, Чехію та Німеччину. З ким би ми не зустрічався – чи з роботодавцями, чи з робітниками, - всі говорили про те, що після вступу до ЄС у них поліпшився рівень життя. Так, перші півтора року було складно, а зараз усе інакше. Вони зазначають: можна скласти бізнес-план, довести його ефективність, і під його реалізацію отримати від ЄС стільки коштів, скільки потрібно. Тільки подайте гарний бізнес-план, який відповідає євростандартам! Зараз підприємство, яке я очолюю, якраз переходить на європейські стандарти якості. Це у перспективі дасть можливість збільшити розмір заробітної плати, а значить і якість життя людей.

Що стосується взаємин України з Росією, то їх у жодному разі не можна розривати. Ускладнення, що спостерігаються сьогодні в торгівлі між нашими країнами, можна пояснити об’єктивними і суб’єктивними причинами. Але я у підписанні Україною Угоди про співпрацю з ЄС не вбачаю жодних загроз. Коли Україна зміцнить свої позиції і зможе довести, що здатна створювати робочі місця, випускати якісну продукцію – думаю, що тоді й Росія буде думати про свої європейські перспективи.


3660Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: