Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/30/kirovograd-prikrashajut-pisanki.htm
новини, 30 квітня 2013

Кіровоград прикрашають писанки

Сьогодні о 10.00 у Ковалівському парку відкриється виставка писанок «Писанковий рай». А о 14.00 на  площі перед будівлею міської ради відбудеться презентація диво-писанки. Велетенську писанку розмалювали кіровоградські митці - Ігор Вишніченко, Тетяна Стороженко, Анатолій Кімнатний та Андрій Кадигроб. Диво-писанка, розмальована кіровоградськими художниками минулого року, на “Параді вишиванок” у Києві була визнана однією з кращих. Разом з рукотворними гігантськими писанками із Сум та Івано-Франківська вона розділила перше місце.

Цього року на “Параді вишиванок” вібудеться конкурс «Диво-птахів». В основу кожного з макетів «Диво-птаха» закладено композиційний принцип побудови української керамічної іграшки-свистунця. У серпні розписаний кіровоградський птах поїде до Києва, представляти наше місто на фестивалі “Парад вишиванок – 2013”.

За умовами конкурсу, “Диво – птах” має бути доставлений до Києва з 19 по 22 серпня. Сам конкурс і “Парад вишиванок” відбудуться 24 серпня на День незалежності України.

3623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: