Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/29/-magazin-rozumnogo-kontentu-chitaite-literaturu-bezkoshtovno-.htm
новини, 29 квітня 2013

«Магазин розумного контенту»: читайте літературу безкоштовно!

«Київстар» надає безкоштовний доступ до книжок українською та російською мовами на порталі «Магазин розумного контенту» smart.kyivstar.ua до 20 травня. Це дозволить користувачам цікаво та з користю провести травневі свята.

До 20 травня нові надходження російською мовою у «Магазині розумного контенту» надаються безкоштовно, без необхідності підписуватись на послугу — на сторінці
http://www.smart.kyivstar.ua/free. Усі зібрані книжки доступні з дозволу правовласників.

Серед них твори Віктора Пелевіна «Числа», «Чапаев и Пустота», «Generation «П»; трилогія Анатолія Рибакова «Дети Арбата»; п’єса Євгена Шварца «Дракон», російська поезія Срібної доби, а також переклади російською мовою творів класиків — Франца Кафки, Едгара По, Роберта Стівенсона, Жуля Верна, Джека Лондона, Фенімора Купера та інших.

Для поціновувачів української літератури – золота колекція художнії та філософських творів знаменитих письменників,  сред яких  Андрій Чайковський, Михайло Драгоманов, Юрій Дрогобич та ін.

До 20 травня 2013 року зазначена література доступна без необхідності активації підписки на послугу. Книжки з існуючої платної колекції також безкоштовно доступні новим користувачам послуги протягом перших 7 днів з дня активації підписки. У разі коректного налаштування пристрою і браузера користувача, мобільний інтернет-трафік послуги у мережі «Київстар» не тарифікується. Як налаштувати пристрій і браузер, можна прочитати за посиланням:
 http://www.kyivstar.ua/ru/kr/mm/mobile/entertainment/smartkyivstar

Нагадаємо, що протягом березня 2013 року «Київстар» вже проводив аналогічну акцію для книжок сучасних українських письменників.  Тоді користувачам протягом місяця безкоштовно були доступні твори Юрія Андруховича, Оксани Забужко, Сергія Жадана, Тараса Прохасько, Лариси Денисенко, Андрія Кокотюхи на інших авторів сучасної української літератури, а також української класики –  Івана Франка, Лесі Українки, Тараса Шевченка та інших відомих нам ще зі школи українських письменників.

Мобільна бібліотека «Магазин розумного контенту» — це читання літератури в один «клік». Ресурс дозволяє читати книги онлайн у браузері мобільного телефону без завантаження файлів та сплати за використаний інтернет трафік. Абоненти можуть читати цифрові книги як зі смартфону чи планшету, так і зі звичайного мобільного телефону, який підтримує
 інтернет GPRS, та на якому встановлено інтернет-браузер. Вартість послуги складає 2,8 гривні на тиждень незалежно від обсягу прочитаних книжок.


Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.uawww.djuice.uawww.beeline.uawww.vimpelcom.com

3852Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: