Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/19/studija-aelita-vzjala-uchast-u-vseukrainskomu-festivali-zirkofest-.htm
новини, 19 березня 2013

Студія «Аеліта» взяла участь у Всеукраїнському фестивалі «Зіркофест»

Зразковий колектив - кіровогралдська студія хореографічного мистецтва «Аеліта» - взяла участь у черговому творчому проекті – новому Всеукраїнському фестивалі «Зіркофест», де отримали декілька призових місць. І місце у номінації сучасна хореографія змішана вікова категорія, а також 2 , 3 призові місця у інших вікових категоріях.  Діти з радістю взяли участь у фестивалі, подивилися на виступи інших колективів, а також  прогулялися визначними місцями Києва під час оглядової екскурсії.

Студія «Аеліта» відділу сім'ї та молоді  є переможцем багато численних фестивалів та конкурсів. У студії займається понад 120 дітей віком від 3 до 18 років і,  до речі, безкоштовно. У березні 2012 року за значні досягнення студії присвоєно звання «Зразковий аматорський колектив».

2008 року і по сьогоднішній час колектив є засновником і організатором вже досить відомого некомерційного Міжнародного дитячого фестивалю «Об'єднаймо дітей мистецтвом», у якому за 5 років проведення безкоштовно взяло участь понад 4000 учасників з різних регіонів України, а також учасники з різних країн.

Студія неодноразово брала участь у Міжнародних та Всеукраїнських фестивалях, а також побувала на фестивалях у багатьох країнах Європи : Болгарії, Сербії, Польщі, Словаччині, Австрії, Угорщині, Греції..

 Найближчим часом студія плану взяти участь у нових конкурсах і фестивалях, успішно провести свій звітній концерт до 10річчя, а також достойно організувати 6й Міжнародний  фестиваль у Кіровограді

 

 

3755Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: