Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко центр
Дата: 13 липня, 14:24
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2024/07/13/taemnitsi-mandal-kljuchi-do-samopiznannja.htm
афіша, 13 липня, 14:24

Таємниці мандал: ключі до самопізнання

Гончаренко центр

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр" запрошує бажаючих на заняття із створення мандали, що допоможе вам краще розуміти себе та свої глибинні потреби.​

​Коли: середа, 17 липня о 15:00
​Адреса: вул. Велика Перспективна, 4а
​Спікерка: Наталія Науменко

​Занурюючись у світ символів через спонтанне малювання, ви розкриєте свою щирість та справжність, усвідомите власні сильні якості, своє особливе місце в цьому світі, закладете основи гармонійного розвитку й окреслите для себе нові горизонти.

​Пані Наталія Науменко – інструкторка з хатха-йоги та консультантка з питань гармонізації особистості. Понад 10 років Наталія працює у напрямках активізації процесів правої півкулі мозку, а саме: усвідомлена тілесна практика, усвідомлене дихання, спонтанне малювання та спонтанний танець. Вона також брала участь у науково-практичних семінарах для арт-терапевтів за темами, присвяченими створенню мандал. Використайте цю унікальну можливість відкрити для себе таємниці мандал і знайти ключі до самопізнання!

​Щоб ми підготували достатньо паперу та олівців, будь ласка, заповніть коротку форму - https://cutt.ly/vehdmnCH - і без зайвих нагадувань чи додаткових запрошень приходьте 17 липня о 15:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а. Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна!

1376Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: