Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 5 січня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2023/01/05/jak-rozvinuti-svii-youtube-kanal-.htm
афіша, 5 січня 2023

Як розвинути свій YouTube-канал?

У середу, 11 січня у Кропивницькому відбудеться безкоштовна лекція власника «Срібної кнопки YouTube» Олега Чернеги. На лекції йтиме мова про те, як створити та розвинути свій канал на цій популярній відео платформі.


Олег Чернега є підприємцем і бізнес-тренером, який розвиває свій канал для нумізматів на відеохостингу  YouTube . Під час тренінгу пан Олег розповість про тренди YouTube, про інструменти, які допоможуть збільшити кількість переглядів та про те, з чого взагалі почати створення свого каналу.

Тренінг відбудеться у Гончаренко центрі в середу, 11 січня, і почнеться о 16:00. Для участі заповніть, будь ласка, анкету - http://surl.li/ehkbe - і без нагадувань чи додаткових запрошень приходьте у вказаний день та час за адресою: вул.Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі - з правого боку, під вивіску, для орієнтиру - у цій же будівлі працює "Сушимастер").


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ми рекомендуємо вам піти в найближче укриття поруч - або у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка".

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop 


9694Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: