Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Прес-клуб реформ
Дата: 25 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/10/25/vebinar-netvorking-initsiativ-u-mezhah-proektu-kulinarni-korifei-.htm
афіша, 25 жовтня 2022

Вебінар-нетворкінг ініціатив у межах проєкту «Кулінарні корифеї»

Прес-клуб реформ

У четвер, 27 жовтня з 14.00 по 16.00 у межах проєкту «Кулінарні корифеї» відбудеться Вебінар-нетворкінг ініціатив, які готують сухі супи та борщі.

Запрошуємо до участі представників та представниць ініціатив презентувати свій досвід та поділитися дієвими рецептами, а також тих, хто бажає заснувати подібну ініціативу у своїй громаді. У програмі вебінару передбачено обговорення, як спільно можемо посилювати продовольчу безпеку в громадах та Україні загалом.

Запрошена гостя вебінару – експертка Вікторія Кулакова, голова благодійного фонду і співзасновниця соціального підприємства “Це Крафт”.

Модеруватиме вебінар партнерка проєкту «Кулінарні корифеї», очільниця Агенції сталого розвитку «Хмарочос» Ірина Ткаченко.

Якщо ви бажаєте презентувати свій досвід, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням.  Для участі в якості слухача чи слухачки потрібно зареєструватися за посиланням  та отримати запрошення із посиланням на вебінар, який відбуватиметься 27 жовтня і почнеться о 14.00 на платформі Zoom.

Обов’язково перевірте свою пошту, чи не переповнена скринька, а також папку “СПАМ”, щоб у середу, напередодні вебінару, отримати від організаторів запрошення.

Для довідки:
Проєкт «Кулінарні корифеї» впроваджує ГО «Прес-клуб реформ» за сприяння Програми Розвитку ООН за фінансування Європейського Союзу у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.


4929Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: