Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 24 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/10/24/-kinoklub-imeni-albusa-severusa-pottera.htm
афіша, 24 жовтня 2022

​Кіноклуб імені Альбуса Северуса Поттера

Кропивницький Гончаренко центр

У суботу, 29 жовтня о 15.00 продовжує свою роботу Кіноклуб, який веде і модерує журналіст, викладач, кінокритик Дмитро Шульга - у Кропивницькому Гончаренко центрі. Будемо дивитися фільм "Сенс життя за Монті Пайтоном".

Це британська музична скетч-комедія 1983-го року, втілена трупою Монті Пайтона і режисером Террі Джонсом. У чому сенс життя? Кожна людина неодноразово ставила собі це питання. Дана картина складається із декількох новел і, на думку авторів, має дати відповідь на це питання.

Хочете приєднатися до перегляду? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/XJogvro - і без нагадувань приходьте у суботу, 29 жовтня о 15.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр припиняє роботу, а ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!!!


4567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: