Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Вікторія Талашкевич
Дата: 13 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/10/13/ukraina-ta-evropa-spilni-tsinnosti-i-vektori-rozvitku.htm
афіша, 13 жовтня 2022

Україна та Європа: Спільні цінності і вектори розвитку

Вікторія Талашкевич

У рамках діяльності команди експертів та експерток команди «Team Europe Кропивницький», за підтримки Представництва ЄС в Україні, у вівторок-середу 18-19 жовтня у місті Кропивницькому відбудеться серія заходів для підлітків та молоді, присвячених європейській інтеграції України.

Організатори запрошують бажаючих долучатися до участі у заходах, дізнаватися нове та цікаве про взаємодію України і Європи, знайомитися із однолітками та вигравати призи.

Зокрема, заплановано провести квіз у вівторок, 18 жовтня о 12.00 у навчальному закладі «Економіко-технологічний інститут імені Р. Ельворті», а також у вівторок, 18 жовтня, о 14.00 в освітньо-культурному просторі «Гончаренко центр» за участі молоді, яка навчається у закладі «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі».

Наступного дня, 19 жовтня о 18.00, заплановано квіз з призами для молоді із числа мешканців міста та ВПО, яка відвідує творчий простір «Gogle87», що його створив у Кропивницькому актив організації «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

Слідкуйте за анонсами подій на ФБ-сторінці команди «Team Europe» -
https://www.facebook.com/teameuropekr та підписуйтесь на профіль ініціативи в мережі Інстаграмі: https://instagram.com/teameuropekrop Записуйтесь на участь у квізах, приходьте!

Заходи відбудуться за підтримки Представництва ЄС в Україні. 

5120Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: