Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 21 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/09/21/prezentatsija-hudozhnogo-filmu-tihii-svitanok-.htm
афіша, 21 вересня 2022

Презентація художнього фільму "Тихий світанок"

Кропивницький Гончаренко центр

​У вівторок, 27 вересня у Кропивницькому Гончаренко центрі відбудеться презентація художньої короткометражки "Тихий світанок". Режисер - Дмитро Підопригора.

Це молодіжний кропивницький проект - пригодницький роман, - про те, як важливо знати та пам'ятати свою історію. Режисер розповідає, що один персонаж фільму був байдужий до історії Батьківщини і родини, тож з ним сталась халепа.

​Більше дізнаєтесь під час презентації фільму. Тривалість стрічки - 30 хвилин. Початок презентації - о 17.30, після фільму планується обмін враженнями. Запрошуємо!

​Приходьте у вівторок, 27 вересня о 17.30 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

​Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги центр припиняє свою роботу, і ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабрикці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нашу політику безпеки. Зверніть на це увагу!


5423Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: