Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Прес-клуб реформ
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/08/08/suchasni-media-u-chasi-zmin.htm
афіша, 8 серпня 2022

Сучасні медіа у часи змін

Прес-клуб реформ

У п’ятницю, 12-го серпня о 12.00 у приміщенні освітньо-культурного простору “Кропивницький Гончаренко Центр” відбудеться інформаційна зустріч з медіаосвіти для осіб поважного віку на тему “Сучасні медіа у часи змін".


Визначальним у сьогоднішній журналістиці стає особистість журналіста чи журналістки. Навколо них починає все вибудовуватися. Хоча, може це вже й не зовсі журналіст? А скоріше редактор потоку інформації, який повинен розподіляти новини відповідно до типів медіа: чи це газета, чи радіо, чи телебачення, чи інтернет-сайт.


З кожним днем мобільність журналіста стає чи й не визначальним фактором. А як же бути з іншими професійними якостями? Як змінюється журналістське середовище в сучасному світі? Це треба розуміти, щоб знати, звідки черпати новини та на що звертати увагу при споживанні інформації, щоб потім не відчувати себе ошуканим


Запрошуємо поговорити про це зі спікером - ним буде експерт громадської організації “Прес-клуб реформ”, журналіст і критик - Дмитро Шульга.


Запрошуємо поважну аудиторію на зустріч, яка відбудеться у п’ятницю 12-го серпня і почнеться о 12.00 у Кропивницькому Гончаренко Центрі за адресою, вул. Велика Перспективна 4а (другий поверх, вхід до будівлі - з правого боку). Участь у заході безкоштовна, реєстрація не потрібна, просто приходьте!


Захід організовано НРГО “Прес-клуб реформ” у рамках проєкту “Критичне мислення та гігієна інформації в часи пандемії та інформаційної ери”, що реалізується громадським об’єднанням «Суспільство і право» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (проект Німецького фонду Маршалла США) за фінансової підтримки Європейського Союзу. Погляди учасників заходу не обов'язково відображають офіційну позицію Європейського союзу.

4691Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: